< > Információk
Kategóriák

EVOLVED rúdvibrátor Violet Revolver - lila színben, forgófejes, g-pontos, extra gyöngyös stimulációval, vízálló, elemes

12 294 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Evolved

Evolved rúdvibrátor Violet Revolver

A vibrátorok széles körben ismert, klasszikus örömszerző eszközök, amelyek mára már egyes esetekben modern formát öltöttek. Vibrátorok tekintetében a legrégebben piacon lévő, mégis nagy népszerűségnek örvendő erotikus eszközök a klasszikus rúdvibrátorok. A klasszikus vibrátor hüvelyi örömszerzésre szánt szexuális segédeszköz.

Formáját tekintve lehet realisztikus, pénisz alakú, de a különböző méretű és felszínű, kúpban végződő hengerek is népszerűek a nők körében. Erősségének fokozatát az igényeidnek megfelelően állíthatod, hogy a saját tempódban juss el a csúcsig.

Hogy számodra melyik a legvonzóbb darab, azt leírásainkból könnyedén kiderítheted. Talán az Evolved Violet Revolver vibrátora lesz a nyerő...

 

Mitől különleges a Violet Revolver klasszikus rúdvibrátor?

Ergonomikus kialakításának köszönhetően nem csupán a hüvely, de vele egyidőben a g-pont ingerlésére is kiválóan alkalmas örömszerző eszköz.

Lágy TPE anyagból készült, barázdás felülettel rendelkező, forgó funkcióval ellátott vibrátor. Kialakítása igazodik a test vonalaihoz, stimuláló funkciói pedig elképesztő élvezetet biztosítanak használata során. Ívelt kialakításának köszönhetően a g-pont stimulálására is kitűnően alkalmas örömszerző.

 

Itt felmerülhet a kérdés, hogy hol található és mi is a G-pont?

A G-pont sokak által még nem ismert, a hüvely belső falán elhelyezkedő érzékeny terület, melynek megfelelő izgatásával emlékezetes intim pillanatokat, és addig ismeretlen, igazán intenzív orgazmust élhetnek át a hölgyek.  

Ezek tudatában az Evolved által alkotott Violet Revolver vibrátor kielégítő élményt nyújthat használata során. Hajlított, rugalmas fejrészének köszönhetően könnyedén elérheted azt a bizonyos érzékeny területet.

 

A Violet Revolver alkalmazása közben a vibrációs funkciók sokaságából választhatsz, hiszen vibrátorod 6 eltérő sebességi és 6 különböző forgási módban képes kényeztetni. A vibrátor szárában elhelyezett gyöngyök minden rezzenésnél tovább ingerlik a hüvelyt, biztosítva ezzel az élvezetek magasabb dimenzióját. Az erős motorral szerelt vibrátor intenzív rezgései ingerlik az érzékeny területet, az orgazmusig vezetve ezzel.

Az izgató funkciók rengeteg verzióját élvezheted, nincs mád dolgod csak megtalálni a számodra legizgatóbbat. Ezek között a funkciók között egy egyszerű kezelőfelülettel váltogathatsz.

A praktikus kialakítással biztonságosan kézben tarthatod az irányítást még a legforróbb percekben is.

A vibrátorod működéséhez 4xAAA-s elemre lesz szükséged.

 

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek.

Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széles körű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő.

A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák. Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben. Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik.

Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása. Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest.

A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül.

A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára.

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval javasolt lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a vibrátorodat

  • Bekapcsolhatod az örömszerződet

  • A gombok segítségével ízlésed szerint váltogathatsz a módok és az intenzitás között

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy akkumulátora néha töltést is igényel

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 22,9 cm

  • Átmérő: 3,3 cm

  • Anyag: TPE

  • Szín: lila

  • Elem: 4xAAA

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • könnyű vezérlés

  • rengeteg izgató funkcióval

  • forgó funkciós

  • extra gyöngyös stimulálással

  • vízálló

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző működéséhez elem szükséges

 

A női egyéni örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Vonulj el, élvezd a kényeztető perceket és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!